PAPV Jan 17, 2005 Pictures
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM
People Against Police Violence held an awards ceremony on Martin Luther King, Jr's birthday.

The Reverend opens with a prayer
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

Renee Wilson
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

A fine soloist
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

Dr. Carlos Brossard
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

Professor, Activist, Black Family Lecturer
Nazura Aza Eshé
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

DOER NOT A DREAMER AWARDEE
Marie Skoczylas
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

DOER NOT A DREAMER AWARDEE
David Meieran
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

DOER NOT A DREAMER AWARDEE
Sanjulo Ber
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

DOER NOT A DREAMER AWARDEE
Audience
by gwen
Monday, Jan. 17, 2005 at 7:26 PM

Martin Luther King
by Charles D. Brennan
Saturday, Feb. 05, 2005 at 12:30 AM
Martin Luther King Pop Quiz
How much do you really know?
Here's a little MLK quiz to coincide with the upcoming MLK holiday.
Enjoy!
------------------------------
Many Americans don't know enough about MLK. After taking this quiz, you will see how little the schools, news media and political establishment have told you about the only American with his own
holiday.
1) Name the judge who has sealed King's FBI surveillance file until
the year 2027.
Answer: The Honorable John Lewis Smith, Jr.
2) According to whose 1989 biography did King spend his last night on
earth in an adulterous liaison?
Answer: Reverend Ralph Abernathy. "And the Walls Came Tumbling Down"
3) According to whose 1989 biography did King spend his last morning
on earth physically beating a woman?
Answer: Reverend Ralph Abernathy. "And the Walls Came Tumbling Down"
4) Who was the U.S. Attorney General who ordered the FBI to wiretap
King?
Answer: Robert F. Kennedy
5) Who was the Assistant Director of the FBI who wrote a letter to
Sen. John P. East (R-NC) describing King's conduct of "orgiastic and
adulterous escapades, some of which indicated that King could be
bestial in his sexual abuse of women."
Answer: Charles D. Brennan
6) Who called King a "hypocrite preacher."
Answer: President Lyndon B. Johnson
7) What U.S. newspaper reported that King had plagiarized his
doctoral thesis at Boston University.
Answer: The Wall Street Journal
8) Whom did King plagiarize in more than 50 complete sentences in his
doctoral thesis?
Answer: Dr. Jack Boozer
9) Who was the Chairman of the National Endowment for the Humanities
who purposely suppressed knowledge of King's plagiarism of his
doctoral thesis?
Answer: Lynne Cheney, wife of Vice President Richard Cheney
10) What was Martin Luther King's real name?
Answer: Michael King, Jr. In 1935 his father, Michael King, declared
to his congregation that he wound henceforth be known as Martin
Luther King and his son would be known as Martin Luther King, Jr.
11) In his first public sermon at the Ebenezer Baptist Church in 1947
who did King plagiarize?
Answer: Harry Emerson Fosdick
12) Name the man who served as King's personal secretary from 1955 to
1960, had joined the Young Communists League at New York City College
in 1936, went to prison for draft evasion in 1944, and in 1953 was
sentenced to 60 days in jail in California "lewd vagrancy and
homosexual perversion."
Answer: Bayard Rustin
13) According to whom had King "privately described himself as a
Marxist."
Answer: His biographer, David J. Garrow
14) Who edited King's book Stride Toward Freedom?
Answer: Communist Stanley Levison
15) Who made the following speech?
That's exactly what we mean-- from every mountain side, let freedom
ring.Not only from the Green Mountains and White Mountains of Vermont
and New Hampshire; not only from the Catskills of New York; but from
the Ozarks in Arkansas, from Stone Mountain in Georgia, from the Blue
Ridge Mountains of Virginia --let it ring not only for the minorities
of the United States, but for the disinherited of all the earth--from
every mountainside, LET FREEDOM RING!
Answer: Archibald Carey, 1952
------------------------------
If you got no questions correct it means that you are exactly the kind of ignorant citizen your government desires.
1-3 questions correct means you could be dangerous.
4-6 questions correct means you must read to much.
7-10 questions correct means you must value historical correctness instead of political correctness. Congratulations!!
11 or more questions correct means you've been reading this website and learned the truth.
why not wear a white hood?
by is
Saturday, Aug. 20, 2005 at 1:47 PM
Wearing a Palestinian kaffiyeh does not make you cool. It only shows you hate jews.